Britse jongen wordt papa op zijn dertiende | Homepage |

Labradoor »

19-02-09

Help mee jouw gemeente opfleuren!

animatiemagazijn.php

Nieuwsbrief
Onze gemeente start in 2009 met de actie ‘adopteer je bloembak’ met als doel onze gemeente attractiever te maken.Dit houdt in dat de gemeente op verschillende plaatsen bloembakken op de openbare weg (vooral voetpaden en bermen) zal plaatsen en beplanten met bloemen.
Het is de bedoeling dat elke inschrijver 1 of meerdere bloembakken in de omgeving kan adopteren. Die zullen dan instaan voor het verdere onderhoud van deze bloembakken. Het onderhoud omvat onder andere het verwijderen van onkruid en water geven. Bij de start zal de nodige informatie worden verschaft hoe dit onderhoud best gebeurt.

Op dit moment staat nog niet vast waar de bloembakken worden geplaatst en hoeveel. Dit hangt af van het aantal inschrijvingen.Niet elke straat is natuurlijk geschikt om een bloembak te plaatsen. Daarom kan je als alternatief de dichtstbijzijnde bloembak in een andere straat adopteren.Om onze dank te betuigen voor uw hulp bij deze actie zal jouw naam op de bloembak vermeld worden.

Daarom nu deze oproep aan de bevolking: schrijf je in als je geïnteresseerd bent om mee te helpen om het straatbeeld te verfraaien. Nadien nemen wij met jou contact op om praktische afspraken te maken.Je kan je inschrijven voor deze actie of meer info vragen aan de technische dienst:

Ik heb wel zo mijn gedacht maar ga het hier niet schijven.

23:15 Gepost door liliwens in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

bij mij hoeft er niks omdat de gemeente dat wilt....nee doe eens iets uit je eigen inintiatief ...Ik vind als de gemeente wilt dat wij onze huizen opfleuren zij maar voor de bakken en bloemen moeten zorgen .ander llijn

Gepost door: mieke | 21-02-09

De commentaren zijn gesloten.